Berusia 28 Tahun Menjadi Lelaki Kaya Di Malaysia Membuat Wang Dalam Talian

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Nama saya ialah Daim Sidek, Saya berusia 28 tahun dan saya tinggal di Kajang. Saya telah membeli sebuah BENTLEY baharu seminggu yang lalu, sudah enam bulan sejak saya bekerja di kedai cuci kereta dan hanya cukup untuk menyara keluarga saya. Sekarang saya akan memberitahu kepada anda cara perjumpaan kasual telah menukar kehidupan saya dan memberikan saya peluang untuk memperoleh sebanyak $2000 sehari.

Saya akan ceritakan serba sedikit tentang saya. Miskin – begitulah saya gambarkan keseluruhan hidup saya. Ibu bapa saya hidup dalam kemiskinan, saya tidak pernah ke universiti. Selepas habis sekolah, saya bekerja di tempat cuci kereta. Semasa muda, gaji saya memang cukup untuk saya. Tetapi, apabila saya berkahwin dan anak saya lahir, saya mula terlibat dalam masalah kewangan dan hutang yang serius. Apa boleh buat – saya tidak ada idea; hutang bertimbun dan saya tidak boleh berhenti kerja kerana itu saja sumber pendapatan saya.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Pada suatu petang, sebuah BMW dipandu masuk ke dalam tempat cuci kereta. Seorang lelaki muda melangkah keluar daripada kereta, dia nampak berusia 18 ke 19 tahun. Saya sentiasa kagum dengan orang muda yang bergaji besar. Saya bercakap kepada diri sendiri: “Apa yang kamu perlu lakukan untuk miliki kereta sebegini?” Tetapi dia terdengar kata-kata saya dan ketawa. “Perdagangan dalam talian” – katanya dan terus berlalu.

Dua perkataan itu telah mengubah kehidupan saya selamanya. Apabila saya sampai di rumah, saya duduk di komputer dan mula mencari perdagangan dalam talian yang dikatakan tadi. Dan sebulan telah berlalu, pada waktu pagi saya bekerja di tempat cuci kereta dan pada waktu malam saya membaca banyak forum untuk memahami cara untuk berdagang dalam talian.

Saya menemui halaman web Olymp Trade dan mendaftar di sana secara percuma. Mereka membenarkan saya untuk membuka akaun demo sebanyak $ 10,000 gunakan wang maya, serta memberikan arahan percuma. Ini banyak membantu saya pada permulaannya, ketika saya masih tidak tahu cara untuk berdagang di platform dan saya tidak mahu melaburkan wang saya sendiri.

Di halaman web Olymp Trade, semua kiraan dilakukan dalam dolar AS, saya menerima pembayaran juga dalam dolar AS.

Selepas dua atau tiga minggu, terdapat $10,000 dalam akaun saya. Hanya satu masalah adalah bahawa ini hanyalah algoritma pada skrin, saya tidak boleh mengeluarkan secara tunai. Di situ saya memutuskan melabur $100 dalam akaun saya. Saya tidak percayakan sesetengah laman web, jadi saya tidak mahu ambil banyak risiko.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Pada malam itu saya tidak tidur – saya berdagang sepanjang malam, kemudian saya pergi bekerja. Apa yang terjadi? Malam itu saya peroleh $153! Seharian di tempat kerja, apa yang saya boleh fikirkan adalah dagangan. Sebaik sahaja saya pulang, saya duduk depan komputer, tetapi saya keletihan. Jadi malam itu saya tidak berdagang banyak – saya hanya peroleh $33 kemudian tidur. Saya sangat ingat tentang hari itu, perkara yang penting kepada saya ialah perdagangan dalam talian – saya akan sampai di rumah dan terus mula berdagang. Selepas seminggu, akaun saya ada $1220!!! Saya tahu, ia bukan jumlah besar, ini hanya permulaan; saya tidak berani berdagang dalam jumlah wang yang besar.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Saya fikir adalah lebih baik saya semak keluar laman, jadi saya keluarkan semua wang saya ($1220) ke akaun bank. Sejam kemudian, saya terima sms bahawa wang itu telah masuk akaun bank saya! Saya sangat gembira. Selepas itu, saya labur $500 dalam akaun saya dan mula berdagang dengan lebih berani. Selepas dua minggu saya peroleh $10,000 dan dalam masa sebulan saya berhenti bekerja. Selepas itu, saya membayar semua hutang dan kali pertama dalam hidup saya, membawa keluarga saya melancong.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Ini tidak menghalang saya berdagang, kerana untuk mendapatkan wang, saya hanya perlukan komputer riba atau telefon bimbit dengan Internet. Setelah saya kembali ke rumah, saya telah membeli sebuah BENTLEY untuk diri saya dan memutuskan untuk menulis blog ini hanya untuk anda – pekerja seperti saya dulu, yang merasa bosan bekerja dari pagi hingga ke petang setiap hari, untuk gaji yang tak seberapa. Ingat bahawa kehidupan tidak memberi kita begitu saja. Daftar sekarang dan pastikan anda lengkapkan kursus arahan dalam akaun demo tanpa risiko hilang wang sebenar. Buat masa ini, saya tidak lihat lagi cara sebenar untuk mendapatkan wang dengan komputer atau telefon kecuali perdagangan dalam talian. Selepas membeli BENTLEY, masih terdapat baki sebanyak $27,183 dalam akaun saya. Matlamat saya untuk mendapatkan wang sebanyak $300,000 pada musim panas ini dan belikan rumah untuk keluarga saya. Selamat berjaya semua dan terima kasih atas perhatian anda.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Terlebih dahulu, baca semua sehingga habis, kemudian kembali ke langkah 1 dan mulakan!

 1. Anda perlu membukan sebuah akaun di broker. Ini adalah PERCUMA. Untuk melakukan, pergi ke laman Olymp Trade, klik di sini.
 2. Masukkan nama anda, e-melnombor telefonkata laluandan pilihan mata wang untuk akaun anda dan tandakan untuk bersetuju. Klik “Register“.
 3. Bagaimanakah cara anda membuat ramalan?
  1. Pilih pasangan mata wang (kadar pertukaran mata wang yang anda mahu ramalkan). Sebagai contoh, klik pada EUR/USD untuk anda meramal jumlah dolar dalam 1 euro.
  2. Menetapkan jumlah dagangan. Perdagangan minimum adalah 1 dolar.
  3. Pilih satu tempoh. Ini adalah masa di mana kadar pertukaran mata wang anda yang dipilih akan dibandingkan dengan ramalan anda. Tempoh minimum adalah 1 minit. Saya biasanya memilih 1 atau 5 minit.
  4. Buat ramalan. Klik sama ada UP atau DOWN. Dagangan aklan terbuka sebaik sahaja anda klik.

[/vc_column_text][vc_column_text]

 1. Tetapi anda akan mula menghasilkan wang sebenar hanya selepas anda melakukan deposit. Anda boleh melakukan ini dengan mana-mana Visa atau Mastercard atau melalui QIWI, WebMoney mahupun sistem pembayaran lain. Deposit minimum adalah 10 dolar. Klik pada butang MAKE A DEPOSIT.Pilih “Live account” dan klik butang deposit sekali lagi.

  Sebuah tetingkap dengan pilihan kaedah deposit akan terbuka:

  Sekarang ini menjadi semakin menarik! Broker Olymp Trade kini sedang menjalankan promosi — dua kali ganda wang anda akan dikreditkan ke akaun anda, ijika anda membuat deposit $30, $100 atau $200 dalam masa 1 jam selepas anda membuka akaun!

  Bayangkan, ini seperti anda mendapat bonus kerja anda, spt., $200 yang sama, tetapi anda dapat $400!

  Tetapi ini hanya untuk 1 jam selepas anda membuka akaun anda, jadi lakukan segera!

  Untuk melakukan deposit adlah sangat mudah: pilih satu kaedah deposit dan jumlah, klik pada butang MAKE A DEPOSIT dan ikut arahan.

Itu sahaja! Setelah anda melakukan deposit, pergi ke langkah 3 dan mula dapatkan keuntungan wang sebenar!

Akhir sekali, izinkan saya untuk bermegah sedikit… Inilah perolehan saya pada hujung minggu. Selamat berjaya!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_btn title=”JOIN NOW” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Ftigola.com.my%2Fjoin-now%2F|||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Tigola MY
Logo
Register New Account
Shopping cart