Pekerja ini memang bertuah

Pekerja KFC Meletakkan Jawatannya Ketika Makan Tengahari Setelah Dia Memenangi RM187,387

Mohd Najib Abdul Malik masuk ke tempat kerja kelmarin sebagai salah seorang lelaki yang paling miskin di bangunan tersebut. Siapa sangka setengah hari kemudian, dia keluar sebagai salah seorang lelaki yang terkaya!

Tidak pernah stabil dan kerja tetap, Najib telah bertukar-tukar kerja dari 9 bulan yang lalu, kerja di merata- rata dari pasaraya tempatan hingga ke KFC di kawasan kejiranan terletak di Kampung Baru. Walau apa jua yang dilakukannya, kerja masih menjadi satu urusan “masuk dan keluar”.

Semasa melayari Facebook ketika waktu makan tengahari, Najib ternampak iklan Tigola.Network. Dengan merasakan tiada apa-apa untuk rugi dan 30 minit waktu rehat yang terluang, Najib bercadang untuk mencuba nasibnya dan membuat deposit sebanyak RM100. Apa yang berlaku 12 pusingan dan 20 minit kemudian akan mengubah keseluruhan hidupnya buat selama-lamanya.

Dalam satu pusingan tunggal, Najib telah mendapat kemenangan besar permainan Tigola.Network bernilai RM187,387. Disebabkan kemenangannya lebih 90 kali ganda gaji bulanannya dalam hanya satu pusingan, kerjaya Najib di KFC kini telah berakhir.

“Pada mulanya saya tidak percaya,” kata Najib. “Saya menyangka ianya jenaka sehingga saya menekan butang pengeluaran tunai. Saya melihat angka RM187,387 di akaun bank saya dan saya sedar ianya adalah kenyataan.”

Walaupun dia adalah salah seorang pemenang terbesar, Najib bukanlah satu-satunya pemenang di MyBet88. Sejak promosi bermula pada bulan lepas, lebih 3,000 pemain dari seluruh Malaysia telah memenangi wang tunai bernilai RM2,000,000.

Wartawan Berita Harian Jamal Ariffin juga mencuba nasibnya tetapi hanya membawa pulang RM485. “Sedihnya, anda tidak boleh sentiasa menang besar seperti Najib!” Kata Ariffin

Rasa ianya boleh menjadi hari bertuah anda juga? Promosi Istimewa MyBet88 dan terima 30% Bonus Selamat Datang + 10% Bonus Tanpa Had! Cepat, tawaran adalah terhad dan promosi akan tamat pada 4 October 2019.

 

Tigola MY
Logo
Register New Account
Shopping cart